Aanbod

Met onze programma’s creëren wij effectieve teams die een hoog rendement uit samenwerken halen en klantwaarde realiseren


De kern is mensen in organisaties en teams met elkaar verbinden zodat zij de klant het beste kunnen geven

Samenwerken en continu verbeteren is essentieel in organisaties. De kracht zit in het gecombineerd toepassen van beide factoren. Veel organisaties werken conform de lean systematiek, maar bereiken hun doelen nog niet. De Verbeter Kata aanpak helpt met het doelgericht verbeteren van processen en de onderliggende samenwerking binnen teams. Op die manier geven we richting aan het succes van de organisatie.

Met onze programma's begeleiden wij teams in zes maanden naar doelgericht en succesvol samenwerken. Onder onze begeleiding werk je continu aan verbeteringen om verandering en groei duurzaam te ontwikkelen. Heb je een vraag over onze programma’s? Of wil je overleggen of ons aanbod wel aansluit op je vraag? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Onze programma's


Dit zijn de programma's van de Verbeter KATA academie:


Introductieworkshops

plaatje onderwijs

Basis Verbeter KATA programma

art-820276_640

Tools van de Verbeter KATA Academie

Veelgestelde vragen

1Zijn jullie programma’s geschikt voor iedere organisatie?
Jazeker. Wij werken voor iedere organisatie waar organisatie- en teamontwikkeling is gewenst. Onze klanten zijn zeer gevarieerd. Ook het soort branche waar we voor werken, wisselt: Onderwijs, Overheid, Zakelijke Dienstverlening, Productiebedrijven, Industrie en Zorg, MKB bedrijven.
2Zijn jullie programma’s geschikt voor ieder opleidingsniveau?
Onze programma’s zijn geschikt voor medewerkers vanaf lager beroepsonderwijs tot universitair geschoold.
3Wat is jullie aanpak?
Uiteraard sluiten we aan bij het punt waar de organisatie en teams staan. We beginnen daarom met een strategische sessie zodat we kunnen vaststellen wat de uitdaging en doelstellingen zijn. Op basis hiervan stellen we het programma samen.
4Werken jullie alleen of met meerdere mensen?
Wij werken binnen de Verbeter KATA Academie samen met verbeteraars die werken vanuit eenzelfde visie als het gaat om organisatie- en teamontwikkeling.
5Beschikken jullie ook over testen voor teams?
Ja, we beschikken over diverse instrumenten. Er is bijvoorbeeld een teamscan. De Intodrives teamscan is gebaseerd op kleuren drijfveren, die het potentieel van een team in kaart brengen. Het Enneagram kan worden ingezet als er behoefte is aan inzicht naar persoonlijke voorkeursstijlen binnen het team. Een andere manier is werken met de Belbin rollen die de diverse rollen binnen het team inzichtelijk maken.
6Wat zijn jullie tarieven?
Voor korte trajecten en uitgebreide trajecten hebben wij vaste tarieven die we graag in een gesprek bespreken.
7Hoeveel tijd gaat er in zitten?
Wij gaan graag met de klant een duurzame relatie aan en dit betekent dat wij geen eenmalige korte trainingen aanbieden. Wij gaan er vanuit dat herhaling de kracht is van succes.
8Wanneer zet je organisatie en teamontwikkeling in?
Onze programma’s zijn geschikt voor organisaties die willen werken aan teams die door samenwerking effectief en betekenisvol successen realiseren.

Meer weten?

Neem direct contact op met de Verbeter KATA Academie


Contact!