De partners van de Verbeter KATA Academie

Dit zijn de verbeteraars van de Verbeter KATA Academie

Aangenaam!

Bij de Verbeter KATA Academie werken we met begeleiders die ieder hun eigen specialisme hebben. Dankzij onze verschillende kwaliteiten zijn we nog beter in staat iedere belofte na te komen. We helpen jou als nieuwe Verbeter KATA coach jouw persoonlijke doelen te realiseren te met plezier te leren in deze leergang.


Ellen Selderijk

Partner en verbetermanager

+ 31 6 15 04 89 09


Een ervaren verbetermanager en teamontwikkelaar met een passie voor teams. Ik ondersteun teams in het ontwikkelen van zelforganiserend vermogen. Op deze manier komen zij in beweging, stellen ze samen doelen en realiseren ze deze. Ik werk met aandacht voor het teamproces en de individuele kwaliteiten van teamleden.

Marion Hijmensen

Partner en verbetermanager

+31 6 23142318


Als organisatiecoach werk ik samen en vanuit verschillende teams zodat we samen doelen bepalen en behalen. Mijn drijfveer is samen met teamleden het lerend vermogen en rendementsverbeteringen te optimaliseren tot het gewenste resultaat. Als trainer deel ik graag mijn kennis en vaardigheden om jou ook te leren de Verbeter KATA optimaal toe te passen.

Bouwe Doeven

Verbetermanager

+31 6 22 54 17 39


Ik ben ruim dertig jaar actief in het organiseren en faciliteren van verbeteringen in productiebedrijven. Betrokkenheid van de medewerkers bepaalt het succes. De Verbeter KATA aanpak geeft de handvatten voor een goede implementatie, die deel ik graag vanuit de praktijk in deze leergang.