Workshop faalkostenreductie en efficiencyverbetering in industrie!

Faalkostenreductie en efficiencyverbetering in industrie

Een manier om dit te realiseren.Faalkostenreductie en efficiencyverbetering is een hot topic in de industrie. Door grote vraag en schaarste aan goed personeel is het belangrijk efficiënt en foutloos te werken om de beschikbare capaciteit zo goed mogelijk te benutten. Daarvoor is het essentieel dat er op alle nivo's en tussen afdelingen goed wordt samengewerkt in de organisatie.

Wat moeten we (weer) gaan doen en laten om teams en afdelingen beter samen te laten werken?

Het zal duidelijk zijn dat een andere manier van denken en doen niet onderdeel van de organisatiecultuur wordt door het simpelweg kopiëren van instrumenten en technieken. Helaas is dit wel wat organisaties vaak doen. Wat het wel vraagt is om continue aandacht voor de ontwikkeling van de planning – en uitvoeringsvaardigheden van iedereen in de organisatie. Bijvoorbeeld stapsgewijs richting een doel verbeteren in plaats van jezelf te verliezen in de implementatie van die ene oplossing. Maar dit vraagt wel om een routine die dit kan ondersteunen.

Meld je aan


  Met dit formulier ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  De workshop “Faalkostenreductie en efficiencyverbetering in de industrie" is een introductieworkshop waarbij we laten zien hoe je met behulp van een routine, zelforganisatie en eigenaarschap kunt laten werken. De workshop baseren op een echte casus uit de industrie. Je krijgt concrete tools en handvatten aangeboden om stappen in te zetten.

  Het draait natuurlijk niet om het opleveren van nog meer werk, maar het gaat om een andere manier van werken. We introduceren een routine van werken, de Verbeter KATA, om zo faalkostenreductie en efficiencyverbetering te realiseren. Aan de hand van de casus kijken we hoe je de vertaalslag maakt naar de praktijk.  De volgende onderwerpen komen aan bod

  • Wat zijn de oorzaken van faalkosten en efficiencyverliezen

  • Wat zijn de kritische succesfactoren van faalkostenreductie

  • Hoe werkt efficiencyverbetering in teams

  • Hoe kan de routine van de Verbeter KATA succesvol ingezet worden voor de organisatie


  de-teamontwikkelaars-zo-doen-we-dit-werk-nu-eenmaaal-altijd-1-1024x222

  Investering

  • Per workshop kunnen maximaal 8 deelnemers aansluiten

  • Bouwe Doeven verzorgt de workshop

  • De introductie neemt een halve dag in beslag

  • Je investering is € 195,00 (excl btw)

  • Je krijgt tools en handvatten die je direct in de praktijk kunt toepassen. Een eerste stap naar faalkosten reductie en efficiencyverbetering

  • De workshop wordt gegeven op de locatie van de Teamontwikkelaars bij Natuurlijk Zicht in Oudehorne  Na de introductie workshop is er ruimte voor een gratis persoonlijke sessie. Tijdens deze sessie bespreken we de mogelijkheden van Verbeter KATA in jouw organisatie.

  Heb je vragen over de workshop "faalkosten reductie en efficiencyverbetering in de industrie"?

  Neem dan contact op met Bouwe Doeven 06-2254 1739 of mail bouwe@verbeter-kata-academie.nl

  Meld je aan


   Met dit formulier ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.