De Verbeter KATA

Stel je eens voor...

… dat jouw manier van managen je teamleden beter in staat stelt zichzelf weerbaar op te stellen. Een manier van managen die mensen ertoe aanzet zichzelf te blijven verbeteren en jullie organisatie verder te brengen. Je teamleden weten deze manier van werken eenvoudig op te pikken.

Dat zou inderdaad geweldig zijn. Echter is dit lang niet altijd de praktijk. Binnen een groot aantal organisaties bestaat frustratie: er is sprake van een kloof tussen de gewenste resultaten van het team en wat daadwerkelijk gebeurt.

Met de inzet van De Verbeter KATA werk je als organisatie effectief aan continu verbeteren. Jullie ontwikkelen zelforganiserend vermogen en realiseren klantwaarde. Mike Rother heeft aan de hand van de Verbeter KATA en Coaching KATA methodes laten zien waarin continu verbeteren echt onderdeel van de bedrijfscultuur uitmaakt.

Hoe komt dit?

Download onze whitepaper 'Hoe ontwikkel je zelforganiserende teams?'

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Wat is de Verbeter KATA?

De verbeter KATA is een bewezen effectieve manier van denken en doen wanneer we werken met uitdagingen. De aanpak activeert en stimuleert de creatieve mogelijkheden van mensen in het realiseren van uitdagende doelen. Het stimuleert zelforganiserend vermogen van teams en medewerkers.
KATA is verbeteren en coachen

In het ontwikkelen van routines door leidinggevenden en management worden ook medewerkers gecoacht op deze manier te werken. Dankzij de coaching leren zij eigen routines te ontwikkelen in 'gestandaardiseerd verbeteren'. Een manier van werken die we ze ook helpen te borgen.

Zijn de routines eenmaal standaard, dan gaat het niet langer om het 'hoe'. De vraag 'wat' verbeterd moet worden, staat centraal. Zo gaan teams steeds meer zelf-organiserend en continu verbeteren.


Verbeter KATA Programma

De Verbeter KATA Academie helpt organisaties bij het ontwikkelen van teams door de inzet van het basis Verbeter KATA programma

We leren een organisatie de Verbeter KATA zelf toe te passen. Hierdoor zijn medewerkers uiteindelijk zelf in staat langdurig en continu te verbeteren. Het ontwikkelen van een team en organisatie is niet in één dag realiseerbaar. Op die gedachte sluiten onze programma's aan.


"Je moet over grote zaken nadenken terwijl je kleine dingen doet, zodat alle kleine dingen de juiste richting krijgen."